Korting tijdens maart skivakantie

Ze zijn alvast met de après-ski begonnen bij de berghut Sonnalm in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Ze zijn alvast met de après-ski begonnen bij de berghut Sonnalm in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

Het Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental maakt onder de naam ‘Hütten-Gaudi-weken’ een skivakantie in haar regio van 9 tot en met 23 maart  aantrekkelijker met extra acties. Zo kun je gebruik maken van een gratis skigids, krijg je 25% korting op je skivakantie en gaan de liften en kabelbanen vanaf 16 maart tot het einde van het seizoen een half uur eerder open dus om 08.00 uur.

Als je in het bezit bent van een geldige gastenkaart kunnen van maandag tot en met vrijdag via de plaatselijke VVV een reservering maken voor een gratis skiguide. De skiguides zijn verbonden aan een van de 20 skischolen in Skiwelt en kennen het gebied op hun duimpje. Ze nemen je op sleeptouw naar de leukste plekken om te skiën. Vanaf 09.00 uur ’s ochtends nemen ze je een hele dag mee op verkenningstocht. Aanmelden moet bij de plaatselijke VVV minimaal een dag van tevoren.

Ook liefhebbers van après-ski kunnen feestvieren in het gebied. In de meer dan 80 berghutten veranderen de skischoenen ’s middags in dansschoenen want je kan dansen op uiteenlopende muziekstijlen: volksmuziek, hoempapa muziek, jazz en rock. Zo wordt op 9 maart in de Alpengasthof Hochsöll van 14.00 tot 22.00 uur een gratis toegankelijke Snow Breeze Party georganiseerd en treedt 10 maart vanaf 11.00 uur het jazzcombo Brennholz op tijdens een jazzbrunch in de Stoagrub’n skihut in Hopfgarten.

Ga je liever heupwiegen op Caribische klanken, dan is de Karibik party op 11 maart in het AlpenIgluDorf in Hochbrixen een aanrader. Vanaf het middaguur zorgen salsa, reggae, ragga, calypso, merengue en andere swingende muziek voor de muziek bij de après-ski. De Beierse band Blechlos’n sluit de muzikale Hütten-Gaudi-Weken op 23 maart af met een in de Stöcklalm in Hochsöll.

Vanaf 16 maart tot 7 april ontvang je 25% korting op de skivakantie, dat geldt voor de accommodatie, skipas, skihuur en skischool. En kinderen tot en met 15 mogen dan gratis gebruik van de 91 skiliften en 279 km pistes.

Voor meer informatie over deze wintersportbestemming krijg je via SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental Marketing GmbH, Dorf 84, 6306 Söll, Oostenrijk,  tel: +43 5333-400, e-mail office@skiwelt.at en de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.