Maastricht biedt het beste in kunst

Maastricht is het decor van de kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF). Foto: VVV Maastricht/Studiopress

Maastricht is het decor van de kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF). Foto: VVV Maastricht/Studiopress

Van 15 t/m 24 maart 2013 wordt de kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) gehouden in Maastricht. Meer dan 250 galeries uit ruim 19 landen presenteren dan het beste op het gebied van kunst en antiek. Van Oude Meesters en antieke kunstwerken tot  moderne en hedendaagse kunst. Daarnaast zijn er  sieraden en 20e-eeuws design te zien. Ook zijn er  tijdens TEFAF verschillende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en speciale evenementen in de stad.

Dit jaar zijn zelden getoonde meesterwerken uit de tekeningencollectie van het Van Gogh Museum te zien op TEFAF in MECC Maastricht. De 15 tekeningen die door het Amsterdamse museum zijn geselecteerd voor de leententoonstelling ‘Director’s Choice, drawings from Vincent van Gogh’ illustreren de artistieke ontwikkeling van deze beroemde kunstenaar. The European Fine Art Fair (TEFAF Maastricht) is het toonaangevende evenement in zijn soort, dit komt door de kwaliteit van het aanbod en expertise. Op de beurs vind je veel verschillende soorten kunst, antiek en design.

Je kan tijdens de beurs niet alleen kennis maken met de stad Maastricht (niet voor niets uitgeroepen tot beste stedentrip van Nederland in 2012), maar je kan ook een bezoek brengen aan de TEFAF in MECC Maastricht. Daarnaast zijn er verschillende highlights te zijn tijdens het DURING TEFAF Festival.

Voor het hele programma en meer informatie over TEFAF ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.