Nederlands feest in de Franse sneeuw

Tijdens Dutchweek komen  een heleboel Nederlanders naar Val Thorens om de laatste week wintersport te vieren. Foto: Henk van der Giesen

Tijdens Dutchweek komen een heleboel Nederlanders naar Val Thorens om de laatste week wintersport te vieren. Foto: Henk van der Giesen

Van 27 april tot en met 3 mei is het weer het Dutchweek in Val Thorens. De Dutchweek vindt plaats om de laatste week van de wintersport te vieren. Tijdens deze week kleurt Val Thorens Oranje en krijgt het een Nederlands tintje. Er verblijven dan tienduizenden Nederlanders in het gezellige dorpje in de Franse Alpen om Dutchweek mee te maken. De Dutchweek staat voor de hele Nederlandse week. Zo is er een testcentrum waar de nieuwste wintersportuitrusting uitgeprobeerd kan worden. Daarnaast zetten Nederlandse ondernemers overal in het dorp de Hollandse gezelligheid op de kaart. Ook is er tijdens de Dutchweek het Dutchweek festival.

Dutchweek Festival organiseert feesten bij de 360 bar op de piste en bij nachtclub Le Malaysia met een line-up van (inter)nationaal dj talent. De feesten van Dutchweek Festival zijn te bezoeken met een passe partout waarmee je de hele week bij de 360 bar kunt feesten. Aanvullend worden er drie speciale avonden in Le Malaysia georganiseerd. En natuurlijk wordt ook het laatste verjaardagsfeestje van de koningin nog goed gevierd, dus er moet wel wat oranjes in je koffer zitten.

De voorverkoop van het Dutchweek Festival 2013 is al begonnen. De passa partouts voor Bar 360 + Le Malaysia specials zijn uitverkocht. Er zijn nog voldoende passe partouts voor het festival bij Bar 360, deze kosten 35 euro. De passe partouts zijn te krijgen via deze website of bij alle Free Record Shops bij jou in de buurt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.