Nieuw: Zorgreizen van de ANWB

De ANWB biedt nu ook zorgreizen aan. De eerste zorgreis is naar Curaçao voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

De ANWB biedt nu ook zorgreizen aan. De eerste zorgreis is naar Curaçao voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Voor het eerst biedt de ANWB een zorgreis aan. De eerste zorgreis is een reis naar Curaçao voor mensen met een mobiliteitsbeperking. De ANWB hoorde van veel leden dat ze graag op vakantie wilden maar dat dit moeilijk ging vanwege een gezinslid met mobiliteitsbeperking. Daarom is het assortiment ANWB Ledenreizen uitgebreid met zorgreizen. Je kan nu een zorgreis naar de zon boeken, met ter plekke de zorg zoals u thuis gewend bent.

Deze reis wordt door ANWB Reisbegeleiders met een medische achtergrond begeleid. Je ontmoet ze op Schiphol en zij reizen met je mee. Eenmaal op Curacao komen er naast het al bekende team ook verzorgers en verplegers van ‘Joseph Cares’ bij. Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een mobiliteitsbeperking. Tijdens de ANWB Zorgreizen is er extra aandacht voor de mantelzorger. Het moet dus een reis worden waar iedereen vakantie heeft.

Naast de nieuwe zorgreizen is dit jaar het complete aanbod van ANWB Ledenreizen voor het eerst gebundeld in de brochure ‘ANWB Ledenreizen 2013’. Ook nieuw is het reisadvies aan huis: je kan voortaan thuis door een reisadviseur worden geholpen. In de brochure staat een heel verschillend aanbod aan begeleide ledenreizen. Nieuw zijn de verre reizen naar China, Indonesië en de Verenigde Staten en fiets- en wandelreizen.

Ook zijn er stedentrips naar Istanbul, St. Petersburg en Berlijn in te vinden. Alle ANWB stedentrips zijn onder begeleiding van een Nederlandstalige ANWB-reisbegeleider. Zij kennen de stad goed, zodat jij de stad ook leert kennen. Zo leidt voormalig NOS-correspondent Peter d’Hamecourt reizigers door St. Petersburg en Andrea de Vreede (ook ex-NOS) geeft een lezing over Rome.

Voor meer informatie over de zorgreis of andere ANWB Ledenreizen ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.