Nieuwe iPad app ‘Mijn Zuid-Afrika’

South African Tourism's eerste iPad app 'Mijn Zuid-Afrika'  is een inspiratie bron voor een reis naar het land.

South African Tourism’s eerste iPad app ‘Mijn Zuid-Afrika’ is een inspiratie bron voor een reis naar het land.

De eerste iPad app van Zuid-Afrika is een feit. South African Tourism heeft de ‘Mijn Zuid-Afrika’ app gelanceerd. De app zorgt ervoor dat je aan de hand van filmpjes, foto’s, tips & tricks en een travelplanner Zuid-Afrika leert kennen. De categorieën wildlife en nature, lifestyle en wellness, adventure, nightlife, food & wine en art & culture geven je een plattegrond door Zuid-Afrika. Welke highlights mag je niet missen? Wat zijn de hipste hangouts van de locals? En waar spot je het beste de Big 5? Dat zijn vragen waar de app antwoord op geeft. Door de verschillende slideshows, video’s, landkaarten, URLs en teksten biedt de app je een leidraad voor reizen door Zuid-Afrika. Daarnaast heeft de app een travelplanner, zodat je je reis ook kan uitstippelen. ‘Mijn Zuid-Afrika’ is bedoelt als een inspiratiebron voor reizigers die benieuwd zijn naar Zuid-Afrika en een reis willen plannen.

De ‘Mijn Zuid-Afrika’ app is te downloaden in de App store. Voor meer informatie over Zuid-Afrika ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.