Nieuwe manier van boeken met Momondo

Er is een nieuwe reiszoekmachine in Nederland, namelijk Momondo. Deze website pakt het boeken van reizen een beetje anders aan.

Er is een nieuwe reiszoekmachine in Nederland, namelijk Momondo. Deze website pakt het boeken van reizen een beetje anders aan.

De reiszoekmachine Momondo heeft al veel bekendheid in het buitenland maar in Nederland wordt de site nog niet veel gebruikt. Daar willen ze nu verandering in gaan brengen. Dit van oorsprong Deense bedrijf combineert de kwaliteiten van een reisvergelijker, ticketvergelijker en beoordelingssite. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de goedkoopste reis of vlucht te boeken met een goed beoordeling.

Momondo geeft een overzicht van tarieven, beschikbaarheid en routes. De website maakt het vergelijken van tarieven makkelijker omdat ze tarieven verzamelen van honderden reissites en zo het goedkoopste tarief toont in combinatie met de beste opties. De goedkoopste vlucht is namelijk niet in alle gevallen de beste vlucht. Momondo geeft je de optie om naast de prijs bijvoorbeeld ook reistijd of beoordelingsscore mee te nemen in het maken van de keuze. Zo kan je aangeven op een bepaald moment van de dag te willen vliegen en of tijdbesparing of juist geldbesparing – of beide – een belangrijk criteria is. Deze technologie is uniek voor de travel industrie.

Ook is Momondo meer dan alleen een vergelijkingswebsite. Ze geven je de mogelijk om contact te leggen met andere reizigers om zo ervaringen over reizen te delen. Je kan je aanmelden via de website en contact maken met medereizigers om tips en ervaringen uit te wisselen. Via deze community kun je op zoek naar een hippe, sportieve of juist relaxte vakantie. Met behulp van een regenboog aan mogelijkheden – van hot pink tot tranquil turquoise en posh purple – geeft momondo persoonlijk reisadvies. Zo levert pink een reeks aan hippe urban hotspots in o.a. Parijs, Berlijn en Londen op. Wie voor turkoois kiest komt terecht bij een selectie aan wellness en relax locaties in Rome, Rio de Janeiro en Kopenhagen.

Ga voor meer informatie naar de website of download de gratis app voor iPhone en Android.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.