Ontdek Ierland per retro camperbusje

Op avontuur in Ierland.

Op avontuur in Ierland.


We weten het na een rondrit langs de kust zelf: Ierland is bij uitstek geschikt om per auto te verkennen. Weids en groen, prachtige landschappen, sfeervolle dorpjes, bruisende steden, goede wegen en een gastvrije bevolking. Je kunt uiteraard met eigen auto of eigen camper naar Ierland rijden maar een fly-drive – naar Ierland vliegen daar een huurauto of camper ophalen – is toch wat comfortabeler en sneller.

Voor wie echt helemaal zijn eigen plan wil trekken is een campervakantie de ideale manier om door Ierland te reizen. Zijn bij veel camperverhuurders vandaag de dag ultramoderne campers te huur, reisorganisatie BBI Travel biedt nu ook de optie om een karakteristieke retro VW busje te huren die omgebouwd zijn tot camper met dubbelbed, gaskookplaat en gootsteen. Er zijn vier types beschikbaar geschikt voor twee volwassenen tot en met twee volwassenen en drie kinderen. Ophaal- en afleverplaats is Dublin. Ierland telt zo’n 100 campings, maar vrij kamperen is ook toegestaan. De VW campers zijn te huur vanaf 490 euro voor een lang weekend of midweek. Huurprijs voor een week is vanaf 923 euro.

Optioneel kunnen ook fietsen, een fietsenrek en een 2-persoons pop-up tent gehuurd worden. In de huur inbegrepen zijn ongelimiteerd aantal kilometers, wegenkaart, kookgerei, picknick tafel en stoelen, koelbox of koelkast, bedden, stereo geschikt voor iPod en wegenwacht-service. De campers zijn volledig gerestaureerd en gereviseerd. De Peter 1979 Devon VW camper is geschikt voor twee volwassenen en heeft een uitklapbaar dak met bed voor twee kinderen. Het stuur zit rechts. De Oman 1970 Westfalia camperbus heeft eveneens een opklapdak en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, het stuur zit links. Vier volwassenen of twee volwassenen met maximaal drie kinderen kiezen voor de Ollie 1974 Westfalia camperbus met het stuur links en de Sue 1975 Tin Top camperbus met rechts stuur is geschikt voor twee volwassenen. Nadere informatie via www.bbi-travel.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.