Ook internationale vrouwendag bij Thalys

Op 8 maart mogen vrouwen de hele dag voor €8,- met de Thaylys trein.

Op 8 maart mogen vrouwen de hele dag voor €8,- met de Thaylys trein omdat ze vrouwen deze dag extra aandacht willen geven.

Op 8 maart is het weer internationale vrouwendag en ook Thalys doet mee.  Op 8 maart staan de rechten van vrouwen wereldwijd in de schijnwerpers. Gelijke rechten zijn niet altijd vanzelfsprekend, daarom trekt Thalys voor één keer vrouwen voor. Op deze dag biedt Thalys ter gelegenheid van internationale vrouwendag tickets aan voor  € 8 per enkele reis. De tickets zijn geldig op het volledige netwerk, voor reizen tussen 18 en 25 maart. Maar de actie is voor ‘Women Only’.

Met deze speciale aanbieding hoopt Thalys dat vrouwen nog meer gaan reizen, en de steden van het Thalys netwerk gaan bezoeken. “Het belangrijkste doel van de vrouwendag is om het belang van gelijke rechten voor vrouwen jaarlijks onder de aandacht te brengen. Ook Thalys wil vrouwen in het zonnetje zetten, en doet dat op zijn eigen manier.” zegt Franck Gervais,
CEO van Thalys International.

De reizigers die met Thalys treinen gaan zijn vooral mannen (51%-49%) en vooral als ze voor zaken reizen, dan is het aantal mannen nog hoger (63%-37%). “Met deze speciale aanbieding willen we dat evenwicht proberen te herstellen. Bij deze nodigen we alle vrouwen uit om te reizen, niet enkel als ludieke actie maar ook als een symbool van betrokkenheid.”, aldus Gervais.

Er zijn 8.000 tickets voor € 8, te koop op 8 maart, van 8u tot 18u. Deze tickets zijn alleen online te koop via thalys.com.

Ook internationale vrouwendag bij Thalys 10

Reacties

  1. Sam
  2. Sander
  3. Sam

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.