Reisprogramma met YouTube’jes


Overal en Nergens” al gezien? Het user-generated reisprogramma is bijna ten einde. Dit weekend is de zesde van in totaal acht afleveringen te zien. In de eerste vijf afleveringen konden 150 reizigers hun eigen beelden terugzien op tv. Morgen, zondag 24 februari om 17.30 uur, wordt aflevering 6 uitgezonden bij RTL5. Met daarin onder andere de reis die Martin en Michel maakten door India. Zij zagen de eerste aflevering en waren meteen enthousiast. Martin Smolders: ““Toen ik de eerste aflevering van Overal en Nergens op TV zag, kreeg ik weer zin om op reis te gaan. Alle echte reisbeelden waren een feest van herkenning. Ik dacht meteen aan mijn bijzondere reis door India en alle filmopnames die we daar gemaakt hebben. We hebben een aantal fragmenten geüpload op de speciale website en werden door de makers benaderd om als één van de hoofdpersonen in de uitzending te komen.””

Overal & Nergens laat kijkers op een persoonlijke manier kennis maken met internationale vakantiebestemmingen. Door de ogen van andere reizigers ontdek je de wereld. Het reisprogramma beschikt over een eigen online community op WaarBenJij.nu, waar reizigers die mee willen doen hun reisvideo’’s kunnen uploaden. De community is een verzamelbron van video’s, welke door iedereen te bekijken en te beoordelen zijn. In iedere uitzending worden er diverse reisvideo’s getoond, die gerelateerd zijn aan de thema’s: avontuur, natuur, eten en vervoer. Klik hier voor meer info over het uploaden van een video. Het tv-programma Overal & Nergens is mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sawadee, Bever en WaarBenJij.nu.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.