Reistas van vrachtwagenzeil

TasvanVrachtwagenzeil
Reizigers die er ook onderweg hip bij willen lopen zijn altijd op zoek naar nieuwe modeverschijnselen. Ze zorgen voor bijzondere jassen en tassen. Wie tot die categorie reizigers behoort kan eens gaan kijken bij MoreThanHip. Die bedrijf heeft haar assortiment duurzaam geproduceerde modeaccessoires uitgebreid met de tassen van ge-upcycled vrachtwagenzeil van Sourced. Dit Engelse label produceert sterke, waterdichte tassen met een basic design en die uniek zijn door de enorme verscheidenheid van het basismateriaal. De prijzen van de tassen liggen tussen € 49,95 en 89,50.

Vele duizenden kilometers door weer en wind hebben ze afgelegd op het Europese wegennet, talloze ladingen beschermend tegen sneeuw, ijs, regen en de brandende zon. De eigenschappen die daar voor nodig zijn – waterdicht, sterk en duurzaam – bezitten vrachtwagenzeilen nog steeds als ze na jaren worden afgedankt. Te goed voor de stortplaats en perfect als materiaal voor een tweede leven.

Het Engelse familiebedrijf Sourced redt sinds 2011 vrachtwagenzeilen van hun laatste reis naar de stortplaats en maakt er stoere messenger bags en schoudertassen van. Tassen die bij uitstek geschikt zijn voor intensief gebruik. Bovendien zijn geen twee items nooit hetzelfde door de oneindige variatie in basiskleuren van het zeil en de logo’s, belettering en afbeeldingen die er ooit op zijn aangebracht.

Voor transportondernemingen en bedrijven met een eigen vrachtwagenpark, biedt MoreThanHip tevens de mogelijkheid om eigen afgedankte vrachtwagenzeilen te laten recyclen tot artikelen zoals messenger bags, shoppers of toilettassen. MoreThanHip is importeur van eco- en fair design mode-accessoires.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.