RTL viert de zomer (weer) in Zwolle

In totaal 15.000 mensen woonden het concert vorig jaar bij.

In totaal 15.000 mensen woonden het concert vorig jaar bij.


RTL houdt van Zwolle. Volgens de omroep is het dé plek om de zomer van 2013 te vieren. Dat gebeurt met artiesten als Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Laura Jansen, de 3JS, Caro Emerald en Kane. Zij openen op 22 juni officieel de zomer tijdens het RTL Viert de Zomer Concert. Vanaf 13.30 uur start het feest op de eerste hele zomerdag in 2013. Voor de tweede keer wordt Park de Wezenlanden in Zwolle het decor van dit concert. Vorig jaar waren er 15.000 bezoekers aanwezig.

Voor € 25,- per ticket kunnen bezoekers zeven optredens bijwonen. Tussendoor wordt het feest compleet gemaakt door een dj en de avond wordt afgesloten door Kane. Kaarten voor het RTL Viert de Zomer Concert zijn verkrijgbaar via de site www.rtlviertdezomerconcert.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.