Skiën voor stoere vrouwen

AFFICHE-GIRL-POWDER-TOUR
Zin in een sportief avontuur komend weekend? Op 9 en 10 februari 2013 is er voor de eerste keer een freeride weekend voor dames, meisjes en stoere vrouwen in Serre Chavalier. De Girl Powder Tour biedt een lang weekend poeder, off-piste en freeride speciaal voor vrouwen. Inclusief een tweedaagse liftpas, de mogelijkheid om materiaal te testen en onder begeleiding off-piste te gaan. Ook is er een soort funrace in de vorm van een derby waarbij iedereen tegelijk start vanaf de top. Uiteraard ontbreekt het après-ski programma niet met live muziek en DJ’s. De kosten bedragen 75 euro exclusief verblijf.

Serre Chevalier is een van de grootste skigebieden in Frankrijk als het gaat om het aantal bezoekers. Het hoog alpine resort Serre Chevalier heeft 250 kilometer aan pistes. De vallei omvat drie typische alpine dorpjes (Le Monêtier les Bains, Villeneuve-La Salle, Chantemerle-Saint Chaffrey), 13 gehuchtjes en Briançon, een stadje wat op de werelderfgoedlijst staat van UNESCO vanwege de vesting. De toppen van de bergen reiken boven de 2800 meter met 80% van het skigebied boven de 2000 meter zijn de skicondities goed van half december tot half april. Informatie via 0033 674208706 of horizonspm@aol.com of kijk op www.serre-chevalier.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.