Steeds meer gadgets in hotels

Steeds meer hotels maken gebruik van hightech gadgets, en maken vandaag al gebruik van de techniek van morgen.

Steeds meer hotels maken gebruik van hightech gadgets.

Net als in je eigen huis worden hotels steeds meer voorzien van technische snufjes en handige gadgets. Tegenwoordig is een sleutelkaart in plaats van een gewone sleutel niet meer genoeg. Hightech hotels, hotels met de laatste technische snufjes, zijn sterk in opkomst. In sommige hightech hotels kun je je iPhones als sleutel van je kamer gebruiken of heeft de kamer elektronische klimaatregeling en gekleurde ruimteverlichting. En ook op het gebied van technische must-haves zijn de hightech hotels uitgerust met tablets, flatscreens en 3D-gameconsoles. Hotels.com heeft een infographic gemaakt met originele, leuke en innoverende hightech hotels die vandaag al gebruik maken van de techniek van morgen:

Hightechhotels: techniek van morgen in de hotels van vandaag

Hightechhotels: techniek van morgen in de hotels van vandaag door Hotel.info

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.