Tukken in een Tuk-Tuk

De moderne Tuk-Tuk volgens Cornelius Cormanns.

De moderne Tuk-Tuk volgens Cornelius Cormanns.


Innovatie juicht iedereen toe. En met het oog op een groeiend aantal solo-reizigers is het dan niet gek dat iemand bedenkt dat je met een Tuk-Tuk veel meer kunt doen dan het voertuig in te zetten als taxi in Azië. Duits industrieel ontwerper Cornelius Cormanns heeft het karretje omgebouwd tot een fraaie eenpersoons camper. Alhoewel dat laatste misschien wel een al te duur woord is. Zijn ontwerp heet de Buffalino. Cormanns veranderde de driewiel scooter tot volledig ingerichte 1-persoons recreatievoertuig, voorzien van opklapbed, wastafel, keuken met koelkast en stromend water en een aansluiting voor een laptop. Meer afbeeldingen van zijn ontwerp zijn hier te zien.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.