Tulum – Mexico: Vroeg opstaan loont!


Bij de virtuele reis om de wereld maak ik meestal zelf een montage uit tien video’s van anderen, maar in het geval van de ruïnes op het strand bij Tulum in Mexico maak ik een uitzondering. Sonia Gil, de videoreisreporter waar ik grote waardering voor heb, heeft daar namelijk al een reportage gemaakt. Die geeft niet alleen een goed beeld van de situatie ter plekke, maar ze komt ook met een gouden tip voor als je daar ooit komt: Zorg er voor dat je er om 8:00 uur bent, dan is er nog niemand en heb je de hele historische plek voor jezelf. Ze toont ook hoe het er uitziet als je er vier uur later komt. Meer informatie over de plek vind je hier.

De volgende etappe in onze virtuele wereldreis is het Sydney Opera House in Australië.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.