Tweede deel van bestseller trilogie uit

Het tweede deel van de trilogie over de vriendinnen  Gwyneira en Helen gaat verder en test hun vriendschap.

Het tweede deel van de trilogie over de vriendinnen Gwyneira en Helen test hun vriendschap.

Tijdens de vakantie kun je ook tijd maken om boeken te lezen. Als je een fan bent van romans met een beetje intrige, dan is dit boek wat voor jou om mee te nemen op reis. ‘Het lied van de wolken’ van Sarah Lark is het 2e deel van een trilogie. De boeken volgenen de vriendinnen Gwyneira en Helen. Zij zijn samen uit Engeland overkomen naar Nieuw-Zeeland en al een leven lang vriendinnen. Het verhaal van ‘Het lied van de wolken’ speelt zich af in Nieuw-Zeeland in 1893.

Omschrijving: ‘Gwyneira en Helen zijn nog altijd vriendinnen, maar helaas geldt dat niet voor hun kleindochters Kura en Elaine. Kura is niet geïnteresseerd in het familiebedrijf dat Gwyn runt, maar des te meer in de knappe William die Helens kleindochter Elaine het hof maakt. Als William zijn verloving met Elaine verbreekt en met Kura trouwt, zet dat gebeurtenissen in gang waardoor de twee families lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Zal de jarenlange vriendschap tussen de families dit overleven?’ ‘Het lied van de wolken’ is een verhaal over familie en vriendschap. Het gaat over het maken van fouten en het maken van keuzes. Je volgt 4 vrouwen die op zoek zijn naar hun plaats in de wereld.

In oktober 2012 verscheen Het land van belofte, waarin het verhaal van Gwyneira en Helen begon. De roep van het land, waarin het verhaal van de vrouwen van Kiward Station verdergaat, verschijnt oktober 2013. De drie boeken kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. De auteur Sarah Lark heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland. Wereldwijd werden al ruim 2,5 miljoen van haar boeken verkocht.

‘Het lied van de wolken’ is vanaf nu te koop voor €22,50. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.