Vakantie aan de kust in de Duinlodge

 De Duinlodge is het nieuwe verblijf van Aan Zee. Het is een luxe ingerichte tent aan de rand van de Egmondse duinen.

De Duinlodge is het nieuwe verblijf van Aan Zee. Het is een luxe ingerichte tent aan de rand van de Egmondse duinen.

De zomer lijkt op dit moment nog ver weg en toch zijn er al veel mensen die over hun zomervakantie nadenken. Als je dit jaar niet te ver weg wil gaan maar toch aan de kust wil zijn dan is de Duinlodge misschien een idee. Aan Zee introduceert de lodge dit jaar voor het eerst. Het is een luxe ingerichte tent aan de rand van de Egmondse duinen. Je bent dus vlakbij de zee en midden in een stukje Hollandse natuur.

Van buiten ziet Duinlodge eruit als een tent, maar binnen heeft dit vakantieverblijf meer weg van een bungalow. Door het gebruik van hout en canvas valt de lodge weg in de omgeving en het interieur heeft een strandsfeer. De zespersoons Duinlodge is voorzien van een woonkamer met open keuken, drie slaapvertrekken – waaronder een bedstee geschikt voor één volwassene of twee kinderen – een badkamer en een overdekte veranda. De tent heeft ook wifi internet en een flatscreen tv.

De locatie van de Duinlodge is een fijne uitvalsbasis voor een lange wandelingen door de duinen, waar wilde paarden en koeien nog vrij rondlopen. Daarnaast ben je zo op het strand, waar je een leuke stranddag kan houden als het Nederlandse weer meezit. Ook ben je dichtbij Egmond aan Zee waar je boodschappen kan doen of gewoon lekker op een terras kan zitten.

Vanaf € 435,- verblijf je met 6 personen een lang weekend in de Duinlodge. Langer kan ook, vanaf € 500,- boek je een week in de lodge. De lodges zijn vanaf 12 april 2013 boekbaar via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.