Valentijnstip: romantische hotels

Een van de meest romantische hotels is te vinden in Capri, Italie. Hier heb je uitzicht op de zee.

Een van de meest romantische hotels is te vinden in Capri, Italië. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht op de zee.

Deze donderdag is het Valentijnsdag en als je nog geen plannen hebt dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Als je snel bent kun je nog een hotel boeken voor de romantische dag of voor het weekeind erna. Om je een beetje op weg te helpen is hier een top 3 van romantische hotels in Europa volgens de Travelers Choice lijst van Trips Advisor.

1 Anastasis Apartments – Imerovigli, Griekenland
Dit hotel heeft een uitstekende beoordeling gekregen van 599 reizigers. Een van de beoordelaars noemt de overnachting een onvergetelijke ervaring. “Mijn man en ik brachten een week door in één van de Anastasis appartementen en het was een onvergetelijke ervaring. Uitstekende service en vriendelijke personeel. Het was zeker de meest romantische vakantie van mijn leven.” Voor meer informatie ga je naar de website.

2 La Minerva – Capri, Italië
Dit hotel heeft uitzicht op zee en staat bekend om de gastvriendelijkheid. Ze kregen van 409 gasten een uitstekende beoordeling. Onder de beoordelingen van dit hotel wordt het wel omschreven als ‘een perfect hotel’ en ‘absoluut prachtig’. Een van de reacties is: “Mijn man en ik kwamen hier voor ons jubileum en we komen zeker terug! Goed personeel, voorzieningen en service. Onze kamer was de mooiste van alle hotels waar we verbleven in Italië en we hadden een prachtig uitzicht. Zeker het hoogtepunt van onze reis naar Italië.” Voor meer informatie ga je naar de website.

3 Cranleigh Boutique – Bowness-on-Windermere, Verenigd Koninkrijk
Het gevoel van dit hotel wordt omschreven als huiselijk met oog voor detail. Van alle beoordelingen kregen ze van 496 gasten een uitstekende beoordeling. Reizigers noemen het ‘een perfect verblijf van inchecken tot uitchecken.’ Veel beoordelingen zijn vol lof over het hotel een van de reacties is: “Het hotel personeel was vriendelijk, de kamer was comfortabel en schoon. Daarnaast ligt het hotel op een geweldige locatie. Het is op loopafstand van het meer en de spa-faciliteiten.” Voor meer informatie ga je naar de website.

Om de hele top 25 van romantische hotels in Europa te bekijken ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.