Vind de Viking in jezelf in Archeon

Een scene uit de serie.

Een scene uit de serie.


Ter gelegenheid van een nieuwe tv-serie van Cartoon Network wordt er in het weekend van 2 en 3 maart een Viking-weekend gehouden in het pretpark Archeon. Cartoon Networkt begint vanaf 5 maart met een gloednieuwe animatiereeks, Draken: Rijders van Berk. Om de lancering van deze familieserie over jonge Vikingen en drakenvrienden te vieren wordt het weekend gehouden.

Bezoekers van het park kunnen genieten van de gratis vertoning van de eerste twee afleveringen van de serie, alsmede allerlei eenmalige bijzondere Vikingen activiteiten. Tot en met 3 maart kunnen bezoekers van Archeon ook genieten van de ijsbaan in het park. Kinderen kunnen op de foto als Viking, krijgen een gratis poster van Draken: Rijders van Berk en is er een Vikingen knutselhut.

Na het wereldwijde bioscoopsucces in 2010 komt DreamWorks Animation terug met een nieuwe reeks TV-afleveringen over de avonturen van Hikkie en zijn drakenvrienden. Draken: Rijders van Berk is een avontuurlijke komedieserie over de jonge Viking en zijn onwaarschijnlijke vriendschap met draak Tandloos op het eiland Berk. De serie bestaat uit 15 afleveringen van 30 minuten en gaat dinsdag 5 maart om 16:45 uur in première bij Cartoon Network.

Archeon is een wereld vol geschiedenis. Ga mee heel ver terug in de tijd en duik in de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en geniet in de Middeleeuwen. Doe mee aan de vele activiteiten en word een echte ridder. De Vikingen bewonen Dorestad en laten iedereen kennis maken met hun speciale gewoontes. Meer informatie: www.archeon.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.