Wandelend door Griekenland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Misschien niet zo’n voor de hand liggende bestemming, maar Griekenland blijkt een prima plek voor een wandel- of fietsvakantie. Op zaterdag 9 februari en zondag 10 februari zal Annelies Pelt van AnnaHiking een lezing geven over de mogelijkheden om in Griekenland te wandelen of fietsen. Deze lezing zal plaatsvinden in Expo Zaal E 108, op zaterdag om 13.00 uur en op zondag om 12.00 uur. De doelgroep is iedereen die zelfstandig of georganiseerd in Griekenland wil fietsen of wandelen.

Veel mensen kennen Griekenland als een land van stranden, maar er is meer. Het bergachtige vasteland en het binnenland van vele eilanden bieden allerlei mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Er zijn rustige asfaltwegen voor racefietsers, landwegen, veepaadjes en klassieke muilezelpaden voor wandelaars en mountainbikers. Klaterende beekjes, kleine huizen die zich aan de bergwand vastklampen en een hartelijke en gastvrije bevolking. Kerkjes en kloostertjes die liefdevol worden onderhouden, lokale cultuur, archeologische schatten, mythen en tradities. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die zelfstandig te voet of op de fiets Griekenland wil ontdekken. Maar ook degenen die wat hulp willen bij de organisatie, komen aan hun trekken.

De spreker woont zelf in Griekenland, heeft er veel gewandeld en rondgetrokken, en zet er al jaren wandel- en
fietsroutes uit. Meer vakantie via de website www.annahiking.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.