Wie bedenkt het leukste pontjes-pad?

Het Kleine Veer op de IJssel tussen Zwolle en Hattem.

Het Kleine Veer op de IJssel tussen Zwolle en Hattem.


De landelijke vereniging Vrienden van de Voetveren wil voet-/fietsveren (pontjes) in Nederland in de vaart houden en er voor zorgen dat pontjes terugkomen waar ze verdwenen zijn. Om het gebruik van veerponten te stimuleren gebruikt de vereniging de term “rij een rondje met een pontje”. Om dat te promoten schrijft de vereniging een wedstrijd uit: Wie maakt de leukste pontjesroute?

Iedereen wordt uitgedaagd een leuke fietsroute of wandelroute te maken waarin natuurlijk twee of meer pontjes zijn opgenomen. Met deze wedstrijd zijn leuke prijzen te winnen. Routes kunnen worden ingezonden tot 15 september 2013. De mooiste routes zullen worden gedigitaliseerd en op de website van de vereniging worden geplaatst. Verder zullen er ook papieren routes worden gemaakt die men kan meenemen tijdens het “rondje met een pontje”. Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op www.voetveren.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.