WNF helpt met nieuwe BBC Earth serie

Afrika staat bekend om de wildlife en de natuur, dit is allemaal terug te zien in de nieuwe BCC Earth serie Africa.

Afrika staat bekend om zijn wildlife en de natuur, dit is allemaal terug te zien in de nieuwe BBC Earth serie Africa.

Het Wereld Natuur Fonds en Dutch FilmWorks gaan samenwerken met de BBC Earth’s Africa. Ze hebben al eerder samengewerkt met de BBC Earth serie ‘Frozen Planet’, nu gaan ze opnieuw samenwerken met de BBC Earth Landmark serie ‘Africa’. WNF wil haar kennis van en ervaring met dit continent graag delen met de BBC Earth kijkers. Zo verrijkt WNF het dvd- en blu-ray product van ‘Africa’ met exclusieve informatie over het continent. WNF streeft ernaar de rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen ze een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. BBC Earth: Africa is dan ook een goede manier om mensen bewust te maken van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Waar gaat de BBC Earth: Africa over? Deze serie komt na de eerder uitgebrachte Planet Earth, Frozen Planet en Earthflight. Je gaat van de schoonheid van de Atlastoppen naar Kaap de Goede Hoop en van het oerwoud van Congo naar de golven van de Atlantische Oceaan: een tocht door ongerept regenwoud, nooit eerder gefilmde bergketens en een besneeuwde woestijn. Prehistorisch ogende schoenbekooievaars strijden om de macht, dartele hagedissen verschalken een maaltje en giraffen ontpoppen zich als meedogenloze vechters. Iedere aflevering belooft intieme oog in oog ontmoetingen met bijzondere dieren en betreedt nog onontdekte gebieden.

‘Africa’ zal vanaf 12 februari elke dinsdagavond direct na het Achtuurjournaal op Nederland 1 te zien zijn. De dvd en blu-ray zijn vanaf 19 maart overal verkrijgbaar. Voor meer informatie ga je naar de website.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.