Zwemmen met pinguïns

Schwimmen-mit-Pinguinen
Wie binnenkort plannen maakt voor een trip met kinderen naar Berlijn zou deze bestemming in het reisprogramma kunnen opnemen: In het Brandenburgse zwemparadijs Spreewelten kun je samen met pinguïns een duik nemen. Het zwemmen met deze grappige en nieuwsgierige dieren is een hit bij kinderen. Het ‘mensenzwembad’ wordt door een glazen wand van het pinguïnbad gescheiden, waardoor je samen met de dieren kunt spelen. In het op een uurtje rijden van Berlijn gelegen kinderparadijs is ook een bezoek aan het restaurant een feest, alleen al omdat je de bestelling in een pinguïnei moet deponeren, dat via allerlei bochten in de keuken terecht komt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.