Alle Europese natuur gebundeld in gids

Natuurgids
Is het een ijsvogeltje? Kan dat? Kun je die hier in de buurt vinden? Vragen die zomaar bij een wandeling in een Nederlands bos boven kunnen komen. Voor antwoorden is de ANWB Natuurgids al 20 jaar een begrip onder natuurliefhebbers. In de gids worden 1024 dier- en plantensoorten beschreven die voorkomen in Nederland en de rest van Europa. De nieuwe editie van de ANWB Natuurgids biedt nieuwe informatie over dier- en plantensoorten. Ook het uiterlijk van de gids is vernieuwd. Met ruim 4000 foto’s zijn er meer foto’s per soort en daarnaast zijn er verspreidingskaartjes opgenomen bij vogels en andere soorten die zich gedurende het jaar verplaatsen. De gegevens zijn overzichtelijk gerangschikt en met kleurcodes wordt het zoeken eenvoudiger.

De ANWB Natuurgids kost € 12,95 en verschijnt in april bij de ANWB-winkel en in de boekhandel. De gids is ook te bestellen via anwb.nl/webwinkel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.