Aquaventura naam voor nieuw waterpark

WaterslideHellendoornPers
Aquaventura is de naam voor het nieuwe waterpark in Hellendoorn. Donderdag onthulde Avonturenpark Hellendoorn de naam voor dit ‘grootste outdoor slidepark van Nederland’. Het park gaat in juni open en telt in totaal elf spectaculaire waterglijbanen: Van een hele steile glijbaan, tot een glijbaan in het donker, of een baan waar je als gebruiker met een band vanaf glijdt.In aanloop naar de opening van Aquaventura slidepark nodigt Avonturenpark Hellendoorn bezoekers uit om mee te denken over leuke, wervelende en tropische namen voor de elf verschillende waterglijbanen die in het gebied komen te staan. Via Facebook kunnen bezoekers hun inzending kenbaar maken. Meer informatie: www.avonturenpark.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.