Australië lonkt met toffe baantjes

ScreenHunter_140 Mar. 06 19.56
Australië heeft kennelijk goede ervaringen met de social media-actie die het onlangs hield, toen kandidaten zich mochten melden voor een gratis vakantie in het land. Want dit jaar wordt de actie herhaald, maar op grotere schaal. Je kunt ditmaal voor verschillende banen “solliciteren”: van Lifestyle fotograaf tot Tastemaster. De actie loopt via Facebook en heet – net als vorig jaar – ‘The best jobs in the world’. Het verkeersbureau van Australië heeft becijferd dat de actie van vorig jaar een bedrag van 200 miljoen dollar aan ‘free publicity’ heeft opgeleverd (…kijk daar doen wij nu ook weer aan mee…). Hier onder is een video te zien van de winnaar van de vorige keer, die uitlegt wat de wedstrijd inhoudt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.