Brabanders op avontuur in Afrika

De wereldreizigers onderweg. Foto:  TravelManiacs.nu | Jeroen Tiggelman

De wereldreizigers onderweg. Foto: TravelManiacs.nu | Jeroen Tiggelman


Jeroen en Sonja Tiggelman uit Brabant (beiden 39 jaar) zijn bezig aan een avontuurlijke reis. Inmiddels bezochten zij negen Afrikaanse landen met hun Toyota Landcruiser. De site Backpackgek hield een uitgebreid interview met de twee.

“Onze passie voor avontuurlijk reizen hebben we opgebouwd; ooit begonnen we met een tentje in Zeeland, daarna ontdekten we het binnenland van Kreta met een huurautootje. Daar is de ontdekkingsdrang geboren; het pure Kreta was zo anders dan de toeristische kust. Dat wilden we vaker doen! Na twee groepsreizen wisten we het zeker; we gaan op eigen houtje verder. Zelf bepalen waar , wanneer, hoe laat. Is een plek mooi, dan blijven we langer, vinden we het niet veel, trekken we verder. Die vrijheid is super. We kamperen graag en volgen het liefst niet alleen het asfalt, dus de ultieme combi voor ons is een goede 4×4 met tent”, zo wordt het tweetal geciteerd.

De avonturen van de twee Brabanders zijn via hun site (met eigen nieuwsbrief) te volgen via: www.travelmaniacs.nu

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.