Circus opent vliegseizoen in Avidrome

Het Avidrome opent het nieuwe vliegseizoen deze paasdagen met een circusvoorstelling.

Het Avidrome opent het nieuwe vliegseizoen deze paasdagen met een circusvoorstelling.

Het vliegseizoen begint met Pasen en om het nieuwe seizoen een beetje feestelijk te beginnen is het circus in Avidrome. Op 1e en 2e Paasdag heerst er op Aviodrome Lelystad Airport een circussfeer want FlyingCircus.nl komt langs. Met een verzameling aan circus- en theateractiviteiten laat Aviodrome je op een andere manier kennismaken met de thema’s vliegen en luchtvaart. Op deze dagen is in het park, dat volledig in circusstijl is aangekleed, de première van de nieuwe slapstick voorstelling van FlyingCircus.nl te zien. Deze theatervoorstelling met gebarenspelact heeft als doel om de luchtvaart vanuit het circusperspectief te bekijken.

De interactieve voorstelling wordt afgewisseld met onder meer een workshop jongleren, koorddansen, diabolo, acrobatische acts, meeleeftheater en het bouwen van vliegtuigen door Modelbouw Club Nederland. Daarnaast verzorgt een groep jonge circusacrobaten onder begeleiding van Pinilotta Circus- en Variété Acts een bijzonder optreden. In het theater van Aviodrome vindt een Aeromusical plaats, een luchtdans van modelvliegtuigjes op muziek.

Voor het startschot van het vliegseizoen zijn tijdens de paasdagen verschillende bijzondere en gekleurde vliegtuigen te gast en kunnen bezoekers tegen betaling een rondvlucht met een sportvliegtuig maken. Deze rondvluchten worden vanaf het paasweekend elk weekend en in de schoolvakanties aangeboden. Aviodrome is op Eerste en Tweede Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.