Culturen komen samen tijdens Cultifest

Tijdens Cultifest kun je verschillende culturen ervaren.

Tijdens Cultifest kun je verschillende culturen ervaren.

In ’s-Hertogenbosch wordt van 9 tot en met 12 mei het Cultifest georganiseerd in de Brabanthallen. De organisatoren van dit feest willen graag verschillende bedrijven, culturen, keukens en producten samenbrengen. Je kan als bezoeker kennis maken met diverse rijke culturen. Naast eten en drinken uit verschillende culturen zijn er ook muziek- en dansvoorstellingen. Verder kun je meedoen aan diverse workshops, inkopen doen bij de Bazaar en je oriënteren op andere culturen en landen.

Tijdens het evenement kun je je laten informeren over onroerend goed, gezondheidstoerisme, zakelijke dienstverlening, bruiloften, overheidsinstellingen en ondernemersverenigingen. Er zijn ook verschillende cultuurverenigingen aanwezig. Daarnaast kun je allerlei nieuwe producten kopen op de Bazaar, van sieraad tot theekop en van specerijen tot kleding.

“We leven in een multiculturele samenleving, want Nederland telt ruim 3.300.00 allochtonen. We zien ook dat er interesse is voor elkaars culturen en gewoontes. Nederlanders zijn nieuwsgierig naar andere culturen en keukens en dat geldt ook voor de allochtonen,” aldus Tamer Karademirli, organisator van Cultifest. “Tijdens Cultifest willen we al deze culturen samen brengen, zodat ze geïnspireerd kunnen raken door elkaar.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.