Dolfijnen op je verlanglijstje?

Dolfijn
Eigenlijk is een vliegtuigmaatschappij op zich niks. Het gaat toch vooral om de bestemming waar die je naar toe brengt en dan – dat wel! – op een zo prettig mogelijke manier. De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling heeft dat goed door. In de promotie van de mogelijkheden voor komende zomer is er daarom niet alleen aandacht voor het feit dat er rechtstreeks gevlogen wordt op Valencia, Malaga en Palma de Mallorca en dat de maatschappij afreist naar meer dan 100 bestemmingen. Nee het gaat er vooral om wat het uiteindelijke rendement is van je ticket. Lees mee:

“Vueling vliegt vanuit Barcelona vier keer per week naar het sprookjesachtige Marrakesh. Ga op avontuur in de smalle straatjes van de medina – de oude stad – en ontdek de vele souks die Marrakesh rijk is. Op deze markten wordt werkelijk alles verkocht, van tapijten en specerijen, tot slippers en goud. Ook een bezoek aan het plein Jemaa el Fna mag niet ontbreken. Hier kijk je je ogen uit naar de kunsten van slangenbezweerders, magiërs en acrobaten en kan je genieten van lekkernijen bij één van de vele kraampjes. Vlakbij dit plein vind je de indrukwekkende Koutoubia moskee, de grootste en bekendste moskee van Marrakesh. Ook een bezoek aan Medersa Ben Youssef – een oude Koranschool – mag niet aan deze citytrip ontbreken. In dit museum kun je genieten van de schitterende binnentuin, gedetailleerd houtsnijwerk, imposant tegelwerk en prachtige ornamenten.”

Dolfijnen spotten in Gran Canaria
“Vueling vliegt drie keer per dag van Barcelona naar Gran Canaria. Het heerlijke klimaat, de prachtige natuurgebieden en de langgerekte stranden, maken dit eiland één van de favoriete bestemmingen van Europeanen. Vooral watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Dankzij een constante watertemperatuur tussen de 18 en 22 graden en goede omstandigheden voor golven en wind kan je hier het hele jaar door zeilen en surfen. Daarnaast is Gran Canaria een paradijs voor dolfijnen. Een excursie om deze prachtige dieren te spotten mag daarom niet aan je bezoek ontbreken.”

Etna in Sicilië
“De indrukwekkende Etna, de kristalheldere zee, het historische erfgoed en de heerlijke lokale keuken, maken van Sicilië een droombestemming. Het grootste eiland in de Middellandse zee biedt een overweldigend landschap vol kliffen, mooie baaien en valleien. De vulkaan de Etna is de belangrijkste toeristische attractie van het eiland. Met ruim 3300 meter is de vulkaan het hoogste punt van het eiland waar in de winter zelfs geskied kan worden. Ook voor een strandvakantie is Sicilië een goede bestemming, aangezien het eiland een kustlijn van 1000 kilometer heeft. Een tour langs de kust brengt je langs een grote variëteit van prachtige bezienswaardigheden. Vueling vliegt twee per week vanuit Barcelona op Sicilië.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.