Duinrell opent vol goede moed

Duinrell opent op 29 maart haar poorten en heeft dit jaar nieuwe lodgetenten waarin je kan overnachten.

Duinrell opent op 29 maart haar poorten en heeft dit jaar nieuwe lodgetenten waarin je kan overnachten.

Het nieuwe siezoen begint in Duinrell op 29 maart, dan opent het attractiepark haar poorten weer. Ze verwachten de komende maanden weer veel bezoekers in het familiepark te ontvangen. Zo is er een nieuwe attractie familieachtbaan de Dragonfly, naast andere attracties. Ook kun je je vermaken in het tropische Tikibad, dat ’s avonds tot 22.00 uur is geopend. Daarnaast is er een nieuwe zomershow  “Summer Parade”. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een ballerina, een luchtacrobate, een Russische dame en jongleur David Severins, wiens  kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show.

Het vakantiepark Duinrell heeft verschillende mogelijkheden om te overnachten. Er zijn verschillende typen  Duingalows die verschillen in comfort, prijs en capaciteit en er zijn de  nieuwste Premium XL Duingalows. Daarnaast is er een hostel voor groepen en een camping. Nieuw dit jaar in Glamping, oftewel ‘Glamourous’ kamperen. De vier nieuwe lodgetenten zijn uitgerust met een keuken, een badkamer zonder douche (daarvoor moet je naar het sanitair gebouw), twee slaapkamers en een veranda.

Door de positieve reacties op de opening van de Dragonfly en de oplevering van de nieuwe  Premium XL Duingalows in 2012 zijn Philip en Roderick van Zuylen van Nijevelt ervan overtuigd dat het seizoen 2013 voorspoedig zal verlopen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.