Europa-Park populair als tussenstop

Steeds meer mensen maken een tussenstop in Europa-Park op weg naar hun vakantiebestemming.

Steeds meer mensen maken een tussenstop in Europa-Park op weg naar hun vakantiebestemming.

Het is wel fijn als je een lange rit naar een vakantiebestemming in verschillende delen kan doen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om die stop niet te maken op een gewone camping maar bijvoorbeeld in Europa-Park Duitsland. De vakantie pret begint dan al op de eerste dag. Duitslands grootste attractiepark ontvangt meer en meer vakantiegangers die op weg zijn naar hun vakantieadres in Zwitserland, Italië of het Zuidoosten van Frankrijk. Deze stop is leuk voor de kinderen maar ook de ouders kunnen hun vakantie dan ontspannen beginnen.

Europa-Park ligt in het plaatsje met de naam Rust (erkend ‘Erholungsort’) en beschikt over 5 luxe themahotels, ingerichte tipi-tenten, huifkarren en blokhutten en een overnachtingscamping. Sommigen sluiten hier hun vakantie af met een pitstop op weg naar huis. Europa-Park ligt direct aan de A5 van Karlsruhe naar Basel, in het Zwarte Woud en aan de rand van de Elzas. In dit park zijn 13 Europese landen nagebouwd en in deze themagebieden bevinden zich de meer dan 100 attracties en shows. Overnacht kan worden in de hotels of op het Camp Resort. Beide liggen op loopafstand van het park.

Voor een snelle kennismaking met het park hebben hotelgasten de mogelijkheid om een halfdagticket (vanaf 14.00 uur) of een avondticket (vanaf 16.00 uur) te kopen. Als hotelgast heb je op je aankomstdag sowieso het laatste uur vrij toegang tot het park.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.