Fietsliefhebbers gezocht voor wedstrijd

Fietsen in Nederland. Foto: Elkedagvakantie

Fietsen in Nederland. Foto: Elkedagvakantie

Heb je altijd al eens met je fiets verschillende delen van Europa willen ontdekken? Dan is deze wedstrijd iets voor jou. City Night Line, de nachttrein van de Deutsche Bahn, is op zoek naar twee fietsteams van twee personen. Zij organiseren namelijk, samen met fietsenorganisatie Rose Versand, de fietswedstrijd ´In 80 uur door Europa´. Voor deze wedstrijd gaan de twee teams uitgerust met een fiets van Rose en het spoorboekje van City Night Line verschillende Europese steden ontdekken en korte videoclips van hun belevenissen maken.

Gedurende de 80 uur reizen de twee teams – met fiets – ’s nachts met City Night Line van stad naar stad. Hiermee wordt tijd uitgespaard en komen de deelnemers uitgerust aan om bestemmingen zoals bijvoorbeeld Kopenhagen, Praag of Zürich per fiets te ontdekken. Naast treintickets en fietsen krijgen de deelnemers van de wedstrijd een overnachting voor 2 personen op de eindbestemming en € 150,- zakgeld voor onkosten. De filmpjes en het reisdagboek van de teams wordt online via City Night Line en Rose gedeeld. Het team met het mooiste reisverslag wint een reis van City Night Line in een Deluxe Double coupé voor 2 personen met vrije routekeuze én mag de gebruikte Rose fietsen houden.

Je kan je tot en met 14 april aanmelden bij City Night Line en Rose. Deelnemers moeten een jury overtuigen dat hij of zij plus metgezel de perfecte Europese fietsers zijn. Inzendingen kunnen in de vorm van een korte video of foto’s, samen met een begeleidende Engelse brief, gestuurd worden naar aktion@nachtzugreise.de of gewinnspiel@rose.de met als onderwerp: Europa – fietswedstrijd. Eind april wordt besloten welk City Night Line-Rose team tussen 24 mei en 17 juli de verschillende routes binnen Europa zal rijden.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.