Huisverhuursite wint Thuiswinkelprijs

Voorbeeld van een te huren woning in Hongarije.

Voorbeeld van een te huren woning in Hongarije.


Micazu.nl is gekozen tot beste vakantiewebsite van Nederland doordat het de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards 2013 in de categorie vakantie, reizen en vrije tijd kreeg. Micazu.nl is een online marktplaats voor particuliere vakantiehuizen. Via de website hebben huurders en verhuurders direct contact met elkaar, zonder tussenkomst van Micazu of een andere partij. Jens van den Broek, algemeen manager van Micazu: ‘De prijs laat zien dat Micazu.nl goed aansluit bij een trend waarin de doelgroep zelf de controle wil houden over huur en verhuur.’ Op de site kunnen huurders kiezen uit vierduizend particuliere vakantiehuizen in ruim vijftig verschillende landen. De site werkt als zelfstandige organisatie nauw samen met partner D-reizen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.