Madurodam opent met nieuwe doe-dingen

Een van de interactieve doe-dingen die vorig jaar al aan het park zijn toegevoegd is de blusboot.

Een van de interactieve doe-dingen die vorig jaar al aan het park zijn toegevoegd is de blusboot.

De seizoensopening van Madurodam heeft dit jaar iets speciaal. Na de verbouwing van vorig jaar heeft Madurodam er al een aantal doe-dingen bij gekregen en vanaf 29 maart kun je nog meer dingen beleven in het park. Bij de opening worden onder andere twee nieuwe interactieve doe-dingen in gebruik genomen: ‘Panorama Vlucht’ en ‘DJ Tafel’.

Bij de seizoensopening op 29 maart 2013 worden weer nieuwe, interactieve doe-dingen gepresenteerd: Panorama Vlucht en DJ Tafel. Panorama Vlucht is een doe-ding waarbij je jezelf op film kunt vastleggen terwijl je in 60 seconden over Nederlandse hoogtepunten in Madurodam vliegt.

Bij de DJ Tafel kun je zelf muziek mixen en dansen de Madurodammertjes mee op de beat van de muziek. Deze beleving is gemaakt omdat Nederland inmiddels niet alleen meer geroemd wordt om de bijzondere Deltawerken, gebouwen en vindingrijkheid. Al jaren staan we bekend als het land waar veel DJ talent vandaan komt. De wereldwijde dance scene wordt min of meer geleid door een aantal Nederlandse DJ’s waaronder Tiësto, Afrojack en Armin van Buuren. Een leuke interactieve mogelijkheid: de beelden van Panorama Vlucht en je eigen dancemix kun je direct vanuit het park delen met je vrienden en familie via social media.

Verder zijn er nieuwe interactieve verhalen en maquettes van twee Nederlandse bedrijven toegevoegd. Algemeen directeur Joris van Dijk:”Unilever en Shell hebben in 1952 aan de wieg gestaan van de oprichting van Madurodam. Wij zijn blij en trots dat deze wereldmerken ook in het nieuwe Madurodam aanwezig zijn op een manier die bij het nieuwe park past: eigentijds en interactief.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.