Met VW-busje door Zuid-Frankrijk!

Je kan nu met een VW-busje het Zuid-Franse landschap ontdekken.

Je kan nu met een VW-busje het Zuid-Franse landschap ontdekken. Bron: Het Frankrijk Huis.nl

Al zijn de bekende VW-busjes inmiddels b oud, nog steeds willen veel mensen met deze legende op vakantie. Deze zomer kun je een VW Camper huren om Zuid-Frankrijk mee te ontdekken. Met je busje herleef je oude tijden als je over de landweggetjes door het mooie Franse landschap toert. Daarnaast kun je de bezienswaardigheden die de Provence en het Zuiden van Frankrijk te bieden hebben bezoeken.

Het mooie is dat je alles zelf in de hand hebt. Je bepaalt namelijk helemaal zelf de route. De campers zijn niet geschikt voor de snelweg (max. snelheid ca. 95 km. per uur) maar haast heb je natuurlijk niet. In de camper ligt een wegenkaart en een campinggids. De campings plan je zelf in en reserveer je zelf (onderweg of vooraf).

Wanneer je de camper en de reis heeft geboekt hoef je alleen nog een tas in te pakken. De rest wordt voor je geregeld. Je huurt de camper inclusief een complete inventaris. De Volkswagen T2 campers uit de jaren ’70 hebben vier slaapplaatsen voor vier volwassenen. Verder zijn ze uitgerust met: 2-pits kooktoestel, koelkast, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting.

Als je een camper voor een week of langer huurt dan wordt je gratis opgehaald van het vliegveld of het TGV station. Er zijn diverse mogelijkheden om naar de Provence te komen. Zo kun je met Ryanair vliegen van Eindhoven/Brussel/Dusseldorf – Marseille. Daarnaast kan je kiezen voor een vlucht met Brussels Airlines van Brussel – Marseille of KLM/Air France van Amsterdam – Marseille. Ook kun je met de trein van Amsterdam – Rotterdam – Aix-en-Provence TGV. En je kan ook met de auto komen, het is namelijk 1250 km vanaf Utrecht.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.