Nu ook Google Flight Search in Nederland

Google Flight Search is al sinds 2011 actief in Amerika maar vanaf nu kun je de vluchten zoekmachine ook in Nederland gebruiken.

Google Flight Search is al sinds 2011 actief in Amerika maar vanaf nu kun je de vluchten zoekmachine ook in Nederland gebruiken.

Google Flight Search is al in 2011 gelanceerd in Amerika en is daarnaast ook in Canada te gebruiken. Tot nu toe dan want de vluchten zoekmachine is uitgebreid naar Europa. Nu kun je de service van Google ook gebruiken in Nederland en 4 andere Europese landen: Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Met Flight Search kun je tickets zoeken en ze gelijk boeken bij de luchtvaartmaatschappij of een reisbureau. Deze nieuwe specialistische zoekmachine helpt je met het vinden van goedkope vliegtickets, de beste route of een reis met je favoriete vervoerder.

Dat Google nu Flight Search in Europa intorduceerd in niet toevallig. Er is nu namelijk een grote vraag naar dit soort zoekmachines omdat veel mensen hun vakantie aan het regelen zijn. Flight Search geeft de mogelijkheid om te zoeken op plaats en vertrekdatum. Daarnaast kun je een kaart bekijken en zie je welke vluchten je waarheen kan nemen en hoe duur deze zijn.

Ook kun je op die kaart zien welke luchthavens nog meer beschikbaar zijn in het land of de stad waar je heen wil. Google Flight Search bevat actuele informatie van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen, behalve easyJet en Ryanair. Zij doen al jaren niet mee met dit soort initiatieven en hebben liever dat al het digitale verkeer naar hun eigen boekingsites gaat.

Naast Flight Search hebben ze ook Hotel Search gelanceerd zodat je je hele reis via Google kan boeken. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.