Proef Barbados ‘The Bajan Way’

Je kan nu op Barbados gebruik maken van een all-inclusive aanbod zonder dat je aan een hotel vastzit. Dus lekker verse vis eten in Oistins.

Je kan nu op Barbados gebruik maken van een all-inclusive aanbod zonder dat je aan een hotel vastzit. Dus bijvoorbeeld lekker verse vis eten in Oistins.

Ze hebben nu iets nieuws op Barbados, je kan namelijk een all-inclusive reis boeken zonder dat je vast zit aan een bepaald resort. Barbados is namelijk geen typisch all-inclusive eiland. Het eiland is heel veilig en daarom kun je zelf op pad gaan om te proeven wat Barbados te bieden heeft. De onvoorziene kosten vormen daarbij het een nadeel. Dit kan je tegenhouden om de gastvrijheid op het eiland zelf te ervaren. Nu kun je Barbados ‘The Bajan Way’ proeven.

Lokaal agentschap West Indian International Tours introduceert daarom een maaltijdpakket, genaamd ‘The Bajan Way’, die je de kans geeft om alles van de Bajan keuken te proeven zonder op de prijs te hoeven letten. Dit pakket biedt de mogelijkheid om voor €49,50 p.p.p.d. te kunnen eten in meer dan 30 restaurants verspreid over het hele eiland. Het pakket bestaat uit een lunch inclusief drankje en voor ’s avonds een tweegangendiner inclusief drankje en wordt betaald met een voucher.

De Bajan keuken bestaat uit een mix Afrikaanse, Caribische, West-Indische en Europese invloeden, dit maakt het een unieke ervaring. Hoewel deze keuken toch de favoriet is op het eiland zijn er ook tal van andere restaurants zoals Italiaanse, Aziatische en meer. Het zou dus jammer zijn als je aan een resort gebonden was.

Zo kun je elke vrijdagavond naar  het vissersdorpje Oistins. Zowel inwoners als bezoekers komen naar dit plaatsje aan de zuidkust om te genieten van de vers gevangen vis, live muziek en gezellige sfeer. De perfecte kans om het dagelijks leven op Barbados te ervaren zonder je druk te hoeven over de kosten van je eten.

Het maaltijdpakket ‘Bajan Way’ is te bestellen via de website. Voor meer informatie over een vakantie op Barbados ga je hier heen.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.