Proefslapen in een BoerenBedstee

De komende 10 dagen kun je in 3 Bijenkorf-warenhuizen een bedstee uitproberen.

De komende 10 dagen kun je in 3 Bijenkorf-warenhuizen een bedstee uitproberen.

Soms lijkt een vakantie je wel heel leuk maar wil je eerst eens proberen of het wel wat voor jou is. Een keertje preofslapen zou dan de reden kunnen zijn om de knoop door te hakken. Zo kun je nu tot 7 april een BoerenBedstee uitproberen voordat je er echt gaat overnachten. Het Betere BoerenBed staat dan in drie Bijenkorf-warenhuizen en geeft je de mogelijkheid een verblijf in een Betere BoerenBed-tent ervaren.

Tien dagen lang geeft het Betere BoerenBed je de kans een kijkje te nemen in de tent. Tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf zetten ze een ‘tent’ op in de filialen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag om de winkelende bezoekers te laten proeven van zo’n vakantie. Zo kun je even voelen hoe het is om te gaan kamperen op een van de 14 boerderijen in Nederland.

Het Betere BoerenBed biedt een nieuwe manier van op vakantie gaan, voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit en kleinschaligheid. Een verblijf op een van de boerderijen neemt je mee terug in de tijd, waar onthaasten een manier van leven is. De 6-persoons tenten zijn voorzien van traditionele bedsteden, een kookkachel, koelkist en een tafel waaraan gegeten kan worden onder het kaarslicht of spelletjes gedaan kunnen worden.

Het is een weekend of week zonder tv en licht want er is geen elektriciteit. Tijdens het verblijf kun je een kijkje nemen in de wereld van de boer. Het Betere BoerenBed is namelijk alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen. Voor kinderen is er altijd wat te beleven en te ontdekken. Zo kunnen ze slootje springen, konijntjes vertroetelen, lammetjes de fles geven en meer.

Een weekendje Betere Boerenbed is er vanaf € 375,- per tent. De boerderijen zijn te vinden op 14 landgoederen en natuurgebieden in Nederland. Kijk op de website voor locaties en reservering.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.