QMusic maakt poppaleis van hotel

De dj's en de staf staat klaar.

De dj’s en de staf staat klaar.


NH Hoteles en Q-music rollen opnieuw de rode loper uit van het Q-hotel. Tijdens de eerste drie weekenden van april treden artiesten op in de hotelbar van het vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam (5/7, 12/14 en 19/21 april). Q-music luisteraars maken vanaf nu kans op een exclusieve suite in het Q-hotel. Bovendien kan men ook via NH Facebook meedingen naar een verblijf in het Q-hotel. De dj’s van Q-music staan dag en nacht klaar om hun gasten en luisteraars in de watten te leggen.

Naast hun werkzaamheden als barman, chef-kok of sommelier presenteren de dj’s natuurlijk ook hun programma’s op Q-music. Voor deze gelegenheid staat de Q-studio dan ook drie weekenden lang in de hotelbar, waar iedereen de uitzendingen en live optredens onder het genot van een drankje kan komen bijwonen. Iedereen is welkom. Het Q-hotel is drie weekenden geopend, van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 17.00 uur (5/7, 12/14 en 19/21 april).

De line-up tijdens het eerste weekend:
Vrijdag 5 april

  • 17.00 uur Armin van Buuren
  • 18.00 uur Matt Simons
  • 20.00 uur Babysitters Circus
  • 22.00 uur Handsome Poets

Zaterdag 6 april

  • 15.00 uur Niels Geusebroek
  • 17.00 uur Caro Emerald
  • 20.00 uur Sharon Doorson
  • 22.00 uur Krystl

Zondag 7 april

  • 12.00 uur Alain Clark (“uitslaap-optreden”)

De line-up voor de volgende twee weekenden wordt later bekend gemaakt. Q-music is overal te ontvangen via de ether – op 100.7 fm en 100.4 fm – via de kabel, de Q-music app of via q-music.nl. Q-hotel is online te volgen via de live stream.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.