Ratatouille attractie in Disneyland

De populaire film Ratatouille krijgt een eigen attractie in Disneyland Parijs. Foto: Ratatouille  Disney-Pixar

De populaire film Ratatouille krijgt een eigen attractie in Disneyland Parijs. Foto: Ratatouille Disney-Pixar

Nadat Dinseyland Hongkong een nieuwe attractie had aangekondigd kon Disneyland Parijs natuurlijk niet achterblijven. Euro Disney voorzitter Philippe Gas heeft plannen bekend gemaakt voor nieuwe attracties en uitbreidingen van Disneyland Parijs. Een van die nieuwe attracties is gebaseerd op de populaire Disney / Pixar film “Ratatouille”. Deze attractie moet je meenemen in de wereld van “Ratatouille”. De film vertelt het verhaal van Remy, een getalenteerde jonge rat die ervan droomt om een ​​beroemde Franse chef-kok te worden.

Er is nog maar weinig bekend over de details van de nieuwe rit. Disney heeft alleen onthult dat de attractie een combinatie is van de kunsten waar ze bekend om staan. De attractie zal een combinatie van het verhaal en state-of-the-art technologie worden. Als deze samen komen ontstaat er een larger-than-life, Parijse ervaring.

“Onze nieuwe op familie-gerichte Ratatouille attractie, die is gepland om te openen in 2014, symboliseert alle creativiteit, innovatie en emotie die gasten associëren met een Disneyland Parijs ervaring”, aldus Gas. “Door het ontwikkelen van deze nieuwe Ratatouille attractie, blijven we ervoor  zorgen dat onze gasten hun favoriete Disney verhalen ervaren op een manier die alleen Disney kan bieden. Het thema, dat heel erg Français is, is een eerbetoon aan onze hoofdstad. ”

De nieuwe “Ratatouille” attractie moet klaar zijn in 2014 en wordt gebouwd in het Walt Disney Studios Park. Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.