Reissite kiest je reis voor korting

Als je geen probleem hebt met flexibel reizen dan is de nieuwe reissite GetGoing wat voor jou.

Als je geen probleem hebt met flexibel reizen dan is de nieuwe reissite GetGoing wat voor jou.

Reizen met korting is altijd fijn maar dan kies je meestal wel zelf waar je heen gaat. Veel mensen hebben wel eens het idee gehad om naar Schiphol te gaan en gewoon op een vliegtuig te stappen maar er zijn er maar weinig die dit echt gedaan hebben. Er is nu een nieuwe reissite die je veel korting geeft als zij je vakantiebestemming mogen bepalen. Je krijgt tot wel 40% korting op een vliegticket maar daarmee geef je wel de controle over je keuze uit handen. GetGoing.com is de nieuwe reissite voor flexibele reizigers die graag goedkoper reizen.

Maar hoe werkt het? Eerst geef je aan naar welk werelddeel je op vakantie wil, dus bijvoorbeeld Europa, Noord-Amerika, Azië, ect. Daarna geef je aan naar wat voor soort vakantie je op zoek bent. Wil je een familie uitje of heb je liever een feest vakantie? Op basis van die antwoorden zoekt de website uit de honderden bestemmingen in hun bestand de beste 10. Ze houden hierbij rekening met het seizoen en de duur van je reis. Uit die selectie van 10 bestemmingen mag jij er 2 kiezen. Daarna selecteer je de beste data en vluchttijden voor jou. De website kiest een van de twee bestemmingen voor je uit en daar ga je dan heen.

GetGoing noemt dit het ‘Pick two, Get One” platform. Zij kunnen je de tickets voor veel minder geld aanbieden omdat ze bij vliegtuigmaatschappijen kunnen aantonen dat je niet voor zaken op reis gaat. Ze geven namelijk bij de maatschappij aan dat je naar twee bestemming wil reizen en dat het je niet uitmaakt naar welke je gaat. Als je op reis gaat voor zaken dan moet je naar een specifieke locatie, dus dan werkt dit systeem niet. Op deze manier kan GetGoing jou de goedkoopste reis bieden en kan de vliegtuigmaatschappij de vliegtuigstoelen vullen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.