Schotland de reisbestemming van 2013

Als je Schotland bezoekt kun je ook naar het Wallace Monument in Sterling.

Als je Schotland bezoekt kun je ook naar het Wallace Monument in Sterling.

Je hebt dit jaar een extra reden om de hooglanden van Schotland te bezoeken. CNN heeft Schotland namelijk uitgeroepen tot de reisbestemming van 2013. Ze hebben deze titel verdiend door de bekende natuur zoals het meer van Loch Ness, oude kastelen en de whisky. Het land heeft al bestemming veel te bieden. Daarom hebben DFDS Seaways en Visit Scotland een top 7 samengesteld met alle dingen die je kan doen in Schotland. Ze kwamen op deze lijst door mensen op Facebook te vragen naar de redenen op Schotland te bezoeken. Bekijk de lijst om erachter te komen waarom jij het land dit jaar echt moet ontdekken.

Voor de hele inforgraphic met de top 7 ga je hier heen.

schotlandinfo

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.