Spaanse camping investeert in water

De bekende Spaanse camping Playa Montroig heeft dit seizoen een nieuwe zwembad en een minigolfbaan.

De bekende Spaanse camping Playa Montroig heeft dit seizoen een nieuwe zwembad en een minigolfbaan.

Playa Montroig Camping Resort is een bekende camping in Spanje. Om het dit vakantieseizoen nog leuker te maken voor hun gasten heeft de camping geïnvesteerd in haar infrastructuur. Zo is er een nieuw zwemparadijs gebouwd en is er een nieuwe minigolfbaan. Je kunt dit jaar dus extra waterpret verwachten. Een nieuw zwembad is aangelegd met een wateroppervlakte van 450m2 en een capaciteit van ongeveer 500 kubieke meter. Daarbij horen zes glijbanen met meer dan 90 meter aan glijvlak die zijn ingelegd in een tropische bergtuin. Het zwemparadijs heeft nu een oppervlakte van 3.000m2.

Het strand is ook onder handen genomen en dat geldt ook voor de bar en het terras bij het zwembad. Het Sport Resort is uitgebreid met negen minigolf holes en twee paddiebanen. Dit is een aanvulling op het uitgebreide sportactiviteitenpallet van de camping. Gasten van Playa Montroig kunnen een potje voetballen, basketballen, tennissen, hockeyen en gebruik maken van het fitnesscenter. Daarnaast is er een strandsportcentrum en zijn er watersportfaciliteiten, zoals kajakken en windsurfen.

Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan het strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows. In totaal kunnen er 5.000 gasten overnachten.

Voor meer informatie ga je naar de website

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.