Tips voor uitjes met kids

1000 dingen doen met kinderen in Nederland
Kinderen die zich vervelen, da’s niet leuk. Ze moeten zichzelf weten te vermaken met ogenschijnlijk niets, want je kunt er niet altijd op uit trekken. En de keer dat dat wel kan, weet je dan waar je naar toe kan? Eens iets anders dan de dierentuin, dan is het boek “1000 dingen doen met kinderen in Nederland” misschien wel wat voor je. Het verschijnt 28 maart 2013.

“Inspiratie nodig voor een kinderfeestje? Een leuk idee voor een ouder-kinddag? Of op zoek naar een leuke vakantieactiviteit in eigen land? In 1000 dingen doen met kinderen in Nederland vind je voor elke provincie tips voor musea, spannende wandelingen, speeltuinen en pretparken, bijzondere gebouwen, rare beelden, maïsdoolhoven en-, ga zo maar door. Proef de lekkerste ijsjes van ons land, breng de nacht door in een berenhol of stap binnen in een levend spookhuis met echte acteurs. Zwem tussen de haaien, luchtfiets over een monorail of beweeg mee met de film in de 6d-bioscoop: in dit boek vind je de leukste en origineelste attracties”, schrijft uitgever Kosmos.

Het boek is ingedeeld per provincie en bevat top 10-lijstjes, met de beste pannenkoekenhuizen, kartbanen, indoorspeeltuinen en meer. Het is leuk voor kinderen om door te bladeren en bedoeld voor ouders die inspiratie willen opdoen.

Auteur Jeroen van der Spek is journalist en schreef eerder 1000 dingen doen in Nederland en 1000 dingen doen in Amsterdam. Prijs van het boek: € 15,00, ISBN: 9789021552699

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.