Tirol presenteert ‘Zonneski-weken’

Skiën tijdens de Zonneski-weken ©Tiroler Zugspitz Arena/U. Wiesmeier

Skiën tijdens de Zonneski-weken ©Tiroler Zugspitz Arena/U. Wiesmeier


Vanaf zaterdag 9 maart profiteren voorjaarsskiërs in de Tiroler Zugspitz Arena van aantrekkelijker tarieven voor accommodatie inclusief de Top Snow Card skipas. Het skidomein, met als bekendste wintersportdorpen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Biberwier, heeft voor wintersportliefhebbers die graag in het voorjaar skiën, all-in aanbiedingen en kortingen. De zogenoemde actieweken ‘Zonneski-weken’ lopen tot zondag 7 april.

Skiën in de lente voor minder geld. Dat kan tijdens de ‘Zonneski-weken’ in de zeven skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena. Inclusief de Top Snow Card, die niet alleen toegang biedt tot de 147 km pistes met 55 liften van de Tiroler Zugspitz Arena, maar ook tot de nabijgelegen skigebieden in het Duitse Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen. De pas is geldig voor 106 liften en biedt de keuze uit 234 km skipistes. Tijdens de actieweken krijgen gasten 10% korting op de huur van skimateriaal en skiles voor 3 of 6 dagen.

Een weekarrangement met verblijf in een viersterrenhotel op basis van halfpension inclusief Top Snow Card (ter waarde van € 206,-) is te boeken voor € 663,- per persoon. Veel accommodaties bieden speciale kindertarieven. Skiles is al mogelijk vanaf 3 jaar en alle skischolen hebben Nederlands sprekende leraren. Consumenten vinden meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena bij: Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena, tel. 00 43 5673 20 000, email: info@zugspitzarena.com of via de website www.zugspitzarena.com.

De Tiroler Zugspitz Arena ligt aan de Oostenrijkse zijde van de Zugspitze. Het gebied bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De regio ligt dicht bij de Duitse grens en kan tolvrij worden aangereden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.