Win perfecte vakantiedag in Praag of Parijs

Je kunt nu je perfect dag weg winnen voor de steden Praag of Parijs, je hoeft alleen maar mee te doen aan de Facebook wedstrijd.

Je kunt nu je perfect dag weg winnen voor de steden Praag of Parijs, je hoeft alleen maar mee te doen aan de Facebook wedstrijd.

De perfecte vakantiedag zier er voor iedereen anders uit. Of je nu een romanticus, fijnproever of avonturier bent, jouw reis is te winnen. Je kan namelijk op de Facebookpagina van City Night Line een nieuwe spel spelen:  ‘mijn ideale dag’. In dit spel kun je aangeven hoe jouw perfecte vakantiedag eruit zou zien. Als je geluk hebt win je hem ook nog. Er worden namelijk 40 reizen voor 2 personen weggegeven onder de winnaars.

Om deel te nemen aan de actie moet je dus naar de Facebookpagina gaan. Hier heb je de keuze uit drie categorieën. Op deze manier kun je je perfecte vakantieprogramma in Praag of Parijs invullen. Naast de heen- en terugreis per nachttrein van City Night Line ontvangt de winnaar ook twee tegoedbonnen voor het programma ter plaatse. Je kan hierbij onder andere kiezen voor een culinaire cruise op rivier de Moldau of een bier- en brouwerijtour.

Wie een reis naar één van Europa’s mooiste steden wel ziet zitten, mag de actieteams van City Night Line niet missen. Zij informeren het publiek in winkelcentrum Overvecht in Utrecht op 19 en 20 maart over de online actie en het reizen per City Night Line.

De nachttrein City Night Line brengt reizigers slapend naar hun bestemming. Reizen met City Night Line is geschikt voorkorte trips en weekendjes weg: onderweg slapen, ’s ochtends aankomen. Opstappen is dagelijks mogelijk in Amsterdam, Arnhem en Utrecht, voor rechtstreekse verbindingen naar bijvoorbeeld hartje Berlijn, Hamburg, München, Kopenhagen, Praag of Zürich.

Voor meer informatie over reizen met City Night Line ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.