Zwemdiploma halen tijdens vakantie

Zwemlesopvakantie
Pharos Reizen, onderdeel van ANWB, heeft voor deze zomer iets nieuws: Een zwemdiploma A halen tijdens de vakantie. Lekker spetteren en spelen in het zwembad, dat is voor veel jonge kinderen immers het leukste aspect van een campingvakantie. Maar als dat mooie zwembad er toch is, waarom zou je dan niet van de gelegenheid gebruikmaken om de kinderen echt te leren zwemmen? Dat kan vanaf deze mei- en zomervakantie bij Pharos Reizen. De ANWB-dochter biedt, in samenwerking met zwemschool SwimBee, kinderen de kans om op een camping in Zuid-Frankrijk hun zwemvaardigheid te verbeteren. De lessen zijn bedoeld voor kinderen die nog geen diploma A hebben. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in 5 categorieën, van watervrij maken tot voorbereiden op het diplomazwemmen.

Nederlandse instructeurs
De zwemlessen worden van 28 april t/m 10 mei en van 27 juli t/m 23 augustus 2013 aangeboden op camping Le Bois Fleuri in Argelès-sur-Mer aan de Middellandse Zee. De kinderen krijgen van zondagochtend t/m vrijdagochtend dagelijks 2x een half uur les in een select groepje met privé karakter (max. 6 kinderen). De lessen worden verzorgd door gecertificeerde Nederlandse instructeurs en kosten € 179,- (1 week) of € 299,- (2 weken).

Warme chloorlucht
Carolijn Leujes, Manager Merk, Markt en Mensen bij Pharos Reizen, is enthousiast over deze campingzwemlessen: ‘Twee van mijn drie kinderen hebben inmiddels hun zwemdiploma’s, maar ik vond het geen feest om wekelijks in dat warme zwembad te zitten. In de gesprekken met andere vaders en moeders merkte ik dat ik niet de enige was die moeite had met die sessies in de warme chloorlucht. Ik weet dan ook zeker dat veel ouders blij zullen zijn met deze leuke
mogelijkheid om hun kinderen sneller te laten afzwemmen.’

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.