Animal Experience in Emmen open

Levi van Kempen in de Animal Experience. Foto Dierenpark Emmen / Wijbren Landman

Levi van Kempen in de Animal Experience. Foto Dierenpark Emmen / Wijbren Landman


Nederland is een attractie rijker. Vanaf vandaag is ‘Animal Experience’ open in Dierenpark Emmen. Meer dan 1500 abonnementhouders van Dierenpark Emmen maakten gisteravond kennis met de nieuwe Animal Experience. Met een 3d-bril op wandelden de gasten in eigen tempo door een wereld in 3D vol effecten, kleuren, geuren en geluiden. Zij mochten als eerste de experience beleven en vrijwel zonder uitzondering was ieder onder de indruk én enthousiast over wat ze hadden meegemaakt.

Levi van Kempen, de presentator van het Ranger Dierenjournaal uit Emmen, dook als eerste in een kleurige wereld vol vlinders, slangen en andere dieren. “In deze 3d-attractie ga je niet zitten en laat je de belevenissen over je heen komen, maar je loopt er actief doorheen en gebruikt al je zintuigen. Je wandelt door een bloementuin vol kleurige vlinders, je kunt klimmen op de ruïne van een Maya-tempel, je dwaalt door grotten en maakt kennis met een onderwaterwereld. Een grote draaikolk is een spannend slot aan de hele belevenis”. Vanaf 27 april 2013 kan elke bezoeker van het park de Animal Experience meemaken.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.