ANWB komt met nieuwe reeks reisgidsen

ANWBGidsBourgondie
“ANWB Ontdek” is de titel van een nieuwe reeks reisgidsen. De organisatie wil met de gidsen “een schat aan informatie voor de individuele reiziger die graag buiten de gebaande paden reist” bieden. De serie trapt af met negen delen die dit voorjaar verschijnen en beschrijven de vakantiegebieden van Europa op geheel eigen wijze.

Met de auteur als kenner van de streek, zijn lievelingsplekken en tien “ontdekkingsreizen” per gids, vormt deze een uitstekende basis voor de actieve vakantieganger. De rondwandelingen en excursies, en de speciaal geselecteerde adressen zorgen voor een verrassende kijk op de streek. Van Picasso in Malaga, de vestingen van Genua en de olijfdalen van Dolcedo in de Italiaanse Rivièra tot een sluizentocht per fiets in Zuid-Zweden of Handa, het Schotse vogeleiland. ANWB Ontdek is voorzien van veel actuele informatie en beschrijft ook de plaatsen die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn.

ANWB Ontdek is verkrijgbaar bij de ANWB-winkels en de boekhandel met de volgende bestemmingen; Ligurië, Marche, Toscane, Schotland, Zuid-West-Engeland/Cornwall, Zuid-Zweden, Andalusië, Bourgondië en Elzas. De reisgids kost € 16,95 per stuk (ANWB-Leden betalen € 16,50) en is te bestellen via anwb.nl/webwinkel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.